Uitvaartwinkel gaat sluiten

Vanaf 6 januari 2020 is Uitvaartwinkel.nl niet langer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om gedenkartikelen te bestellen. Mocht u toch nog een gedenkartikel willen bestellen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Monuta uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Zoek uitvaartverzorger in de buurt

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen hierover of wilt u meer weten over een product dat u besteld heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres uitvaartwinkel@monuta.nl.

 • Gratis verzending in Nederland
 • Snelle levering
 • Persoonlijk contact via onze klantenservice
 • 24/7 bereikbaar
 • 7 échte winkels

gedenksieraden

Filteren

38 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 2

Foto-tabel  Lijst 

38 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 2

Foto-tabel  Lijst 

Bijzondere houten urn

Hout kan voor enorm veel doeleinden worden gebruikt. Ook voor het bewaren van asresten is hout een zeer geschikte grondstof. Bij de Uitvaartwinkel.nl vindt u een keur aan houten urnen in verschillende maten. Door het gebruik van topkwaliteit hout en het vakmanschap dat bij de productie komt kijken, is een houten urn een lust voor het oog. U vindt deze en andere urnen  en assieraden in onze webshop. Wilt u meer weten over wat er mogelijk is rondom asbestemming? Kijkt u dan ook eens op onze inspiratiepagina.

Net kunstwerken

Iedere houten urn wordt met de hand vervaardigd. Hier komt meer werk bij kijken dan u misschien denkt. Om van een boom een urn van hout te maken, zijn meer dan 15 verschillende bewerkingen nodig, zoals zagen, uithollen, schuren, lijmen en frezen. Het resultaat zijn kleine kunstwerkjes en dankzij de tekening van het hout is iedere urn uniek. In ons aanbod houten urnen vindt u onder meer:

 • Een duif als teken van vrede
 • Kinderurnen met een teddybeer
 • Abstract beeldje van moeder en kind
 • Traditionele urnenvormen
 • Boomstam-urnen, gemaakt van een boomstam

Wij werken samen met leveranciers uit Gambia en Spanje, dus houdt u bij het bestellen van een urn rekening met een mogelijk langere levertijd.

Natuurlijk verweren

Wilt u een houten urn binnen neerzetten, dan is dat geen enkel probleem. U kunt de urn ook buiten plaatsen. In dat geval zal het materiaal op natuurlijke wijze gaan ‘verweren’.

Vullen niet altijd nodig

Bij onze houten urnen kunt u kiezen uit verschillende formaten. In een aantal gevallen kunt u de asbus, die u na dertig dagen bij het crematorium kunt ophalen, in de urn schuiven. U hoeft dan dus niet te vullen. Wilt u liever dat dit door iemand anders gedaan wordt, dan kan een medewerker van het crematorium u dit uit handen nemen.

Wilt u graag advies?

Op onze website leest u per product een handige omschrijving. Heeft u na het lezen toch nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We kunnen bijvoorbeeld samen met u uitzoeken welke afmetingen de urn moet hebben; voor een volwassenen heeft u minimaal een inhoud van 3,5 liter nodig en voor een kind minimaal 1,8. U kunt een chatgesprek met ons beginnen of op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bellen naar 0800 – 72 36 274. Voor welke houten urn kiest u?

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL