• Gratis verzending in Nederland
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact via onze klantenservice
  • Uitgebreid assortiment

gedenksieraden

Filteren

28 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

28 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Katten urn

Een prachtige urn voor een persoonlijke herinnering aan uw geliefde kat. Een katten urn is een tastbaar aandenken aan uw geliefde viervoeter. Het uitzoeken van een geschikte urn voor uw kat is een emotioneel proces. Wij zijn ons hier van bewust. Met een ruim assortiment aan katten urnen proberen wij de zoektocht naar een passende honden urn te vereenvoudigen.

Ruime keuze

U kunt in Uitvaartwinkel kiezen uit katten urnen in verschillende afmetingen, vormen en materiaalsoorten. De subtiele urnen zijn een mooi en herkenbaar object, die duidelijk aangeeft dat het gaat om een tastbare herinnering aan uw overleden kat. Uitvaartwinkel biedt een ruim assortiment aan katten urnen voor ieder budget. De meeste urnen voor katten zijn geschikt voor binnenplaatsing.

Zelf vullen

De urnen voor katten kunt u heel envoudig zelf vullen. Bij de meeste urnen zit aan de onderkant een holle ruimte voor een kleine hoeveelheid as. 

Heeft u advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken. Om ons persoonlijk te spreken, belt u op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur naar 0800 – 72 36 274. Wanneer u dit prettiger vindt, mag u ons ook op de chat aanspreken. Samen helpen we u dan om deze moeilijke keuze te maken. 

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL