Uitvaartwinkel gaat sluiten

Vanaf 6 januari 2020 is Uitvaartwinkel.nl niet langer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om gedenkartikelen te bestellen. Mocht u toch nog een gedenkartikel willen bestellen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Monuta uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Zoek uitvaartverzorger in de buurt

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen hierover of wilt u meer weten over een product dat u besteld heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres uitvaartwinkel@monuta.nl.

Over Ons

Over Uitvaartwinkel.nl

Uitvaartwinkel.nl is de online winkel van Monuta. Wij hebben een zeer ruime collectie in urnen, assieraden en gedenkartikelen. Monuta heeft ruim negentig jaar ervaring als uitvaartverzorger. Wij weten hoe belangrijk een mooie en persoonlijke herinnering is na een overlijden. Via onze uitvaartcentra (ruim 100 in Nederland) en crematoria was het al mogelijk om gedenkartikelen te kopen. In december 2009 zijn we gestart met onze online uitvaartwinkel. Hiermee komen wij tegemoet aan de groeiende behoefte om uitvaartproducten online te kunnen bekijken en bestellen. Wij zien onze online winkel als een belangrijke aanvulling op onze persoonlijke dienstverlening.

Voor iedereen toegankelijk

Iedereen kan een bestelling plaatsen op Uitvaartwinkel.nl. Ook als u de uitvaart, crematie of begrafenis niet door Monuta heeft laten verzorgen. Ook als u niet of elders verzekerd bent kunt u terecht bij Uitvaartwinkel.nl.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Uitvaartwinkel.nl heeft het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dit is een kwaliteitskeurmerk dat online winkels krijgen wanneer zij eerlijk handelen. Uitvaartwinkel.nl voldoet hiermee aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit. Zo kunt u binnen veertien dagen zonder opgave van reden bij ons retourneren en wanneer u persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, verloopt dit via een beveiligde verbinding. Alle online winkels met een keurmerk worden jaarlijks gecertificeerd. Het keurmerk wordt ook ondersteund door de Consumentenbond.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of mocht u een artikel niet kunnen vinden, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-7236274. Mist u iets of wilt u iets anders over deze winkel aan ons kwijt? Laat het ons dan gerust weten via info@uitvaartwinkel.nl

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL