Uitvaartwinkel gaat sluiten

Vanaf 6 januari 2020 is Uitvaartwinkel.nl niet langer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om gedenkartikelen te bestellen. Mocht u toch nog een gedenkartikel willen bestellen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Monuta uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Zoek uitvaartverzorger in de buurt

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen hierover of wilt u meer weten over een product dat u besteld heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres uitvaartwinkel@monuta.nl.

Grafdecoratie

Grafdecoratie voor aankleding van het graf

U wilt veel aandacht geven aan de plek waar uw dierbare is begraven. De steen wordt met zorg uitgekozen. Over de tekst op de steen wordt lang nagedacht. En het graf wordt netjes onderhouden. Met grafdecoratie kunt u blijvende artikelen plaatsen die geen onderhoud nodig hebben.

 

Graftrommel om artikelen te bewaren 

U kunt een graftrommel plaatsen op het graf. Hierin kunt u op een veilige manier kleine artikelen bewaren. Zoals een foto of een knuffel of een brief. Het is een kleine, persoonlijke vitrine bij het graf. De graftrommels zijn bestendig tegen weer en wind. Graftrommels hebben geen onderhoud nodig. U kunt kiezen uit verschillende vormen.

 

Graflantaarn voor verlichting 

Het is mooi om licht te laten branden op een graf. Door de wind gaat een kaars snel uit. Een graflantaarn zorgt voor een mooie verlichting op een graf. U kunt ook thuis een lantaarn gebruiken om een kaars op te steken voor uw dierbare. Let bij het kopen van een lantaarn goed op of deze geschikt is voor het doel waarvoor u deze wilt gebruiken. Niet alle lantaarns zijn geschikt om op een graf te zetten.

 

Fotodoek als tijdelijke grafbedekking 

Het duurt vaak een paar weken tot het grafmonument wordt geplaatst. Na de begrafenis kunt u de bloemen uit de dienst op het graf leggen. Daarna kunt u het graf aankleden met een fotodoek. Hierop staat bijvoorbeeld een bloem, water of lucht afgebeeld. Zo is het graf niet kaal in de periode tot het grafmonument klaar is. De fotodoeken zijn geschikt voor buiten. U kunt de doeken eenvoudig bevestigen.

 

Advies of meer informatie over grafdecoratie? 

Wilt u advies of meer informatie over een artikel? Dan kunt u ons bellen via het gratis telefoonnummer 0800-723627. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Ook helpen we u graag via de chat.

 

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL