Uitvaartwinkel gaat sluiten

Vanaf 6 januari 2020 is Uitvaartwinkel.nl niet langer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om gedenkartikelen te bestellen. Mocht u toch nog een gedenkartikel willen bestellen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Monuta uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Zoek uitvaartverzorger in de buurt

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen hierover of wilt u meer weten over een product dat u besteld heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres uitvaartwinkel@monuta.nl.

Contact

Contactgegevens

Uitvaartwinkel.nl is een initiatief van Monuta Uitvaartverzorging N.V. De adres- en contactgegevens zijn:

Adres Schumanpark 11
Postcode 7336 AM
Plaats Apeldoorn
E-mail info@uitvaartwinkel.nl
Telefoonnummer 0800 - 7236274
Fax 055-5391035
KvK nummer 08054732
BTW nummer 803267058

Afspraak maken

Gedenkartikelen fysiek bezichtigen, ideeën opdoen en/of advies inwinnen bij één van onze showrooms? Dat kan bij ons geheel vrijblijvend een afspraak in te plannen. U bent welkom bij één van onze 7 fysieke bezoeklocaties. Samen met een collega van Uitvaartwinkel kunt u rustig uw persoonlijke wensen bespreken en kijken welk gedenkartikel (eventueel) het beste bij uw wensen past. Hieronder kunt u de dichtstbijzijnde locatie vinden met de bijhorende contactgegevens.

LET OP: Het hoofdkantoor (Schumanpark 11 in Apeldoorn) is geen bezoeklocatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, tip of opmerking voor ons? Wij horen het graag. Vul hieronder uw gegevens en boodschap in. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

* Verplichte velden

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL