Uitvaartwinkel gaat sluiten

Vanaf 6 januari 2020 is Uitvaartwinkel.nl niet langer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om gedenkartikelen te bestellen. Mocht u toch nog een gedenkartikel willen bestellen dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Monuta uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Zoek uitvaartverzorger in de buurt

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen hierover of wilt u meer weten over een product dat u besteld heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres uitvaartwinkel@monuta.nl.

  • Gratis verzending in Nederland
  • Snelle levering
  • Persoonlijk contact via onze klantenservice
  • 24/7 bereikbaar
  • 7 échte winkels

gedenksieraden

Filteren

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Zoekt u een haarlokhanger?

Het is niet zo vreemd om bij een overledene een stukje haar af te knippen. Dat kan u herinneren aan uw dierbare. Maar wat doet u hier vervolgens mee? Wij van de Uitvaartwinkel.nl bieden u de mogelijkheid om assieraden, en dus ook een haarlokhanger, aan te schaffen. Logischerwijs bewaart u hierin een lok haar, maar u kunt hierin ook gedroogde bloemblaadjes, een stukje stof of melktandjes (zie ook onze inspiratiepagina). Wat wilt u in de hanger bewaren?

Dit kan er allemaal

Een haarlokhanger is in feite een holle kraal, vaak gemaakt van glas. Doordat het een vrij transparant sieraad is, kunt u de inhoud ervan altijd goed zien. Een aantal kenmerken:

  • Bij sommige hangers ontvangt u ook een ketting.
  • Wij werken met zilver en verschillende soorten goud.
  • Graveren is in veel gevallen mogelijk, bijvoorbeeld subtiel op de kapjes.
  • U mag in sommige haarlokhangers geen vloeistof of bewaren. Het sieraad is niet 100% afsluitbaar in dat geval.
  • Ook zijn er hangers waarin as of haar verwerkt wordt in hars. Zo zijn andere vormen mogelijk dan ronde hangers of kralen.

Hoe werkt het precies?

Een aantal haarlokhangers zijn glasbuisjes, waarin u as of haar kunt laten plaatsen. Het glasbuisje wordt met behulp van speciale lijm vastgezet in het sieraad. Ons advies is om dit door een juwelier te laten doen die verstand heeft van haarlok sieraden, zodat u weet dat uw sieraad op professionele wijze wordt afgewerkt.

Wilt u graag meer weten?

Omdat er bij haarlok sieraden veel mogelijk is, kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Daarom leest u bij ieder product een uitgebreide omschrijving. Wilt u meer weten? Dan helpen wij u graag telefonisch verder. U bereikt ons op werkdagen van 8.30 of 17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 0800 – 72 36 274. U mag ook een chatbericht naar ons sturen met daarin de vraag over de door u gewenste haarlokhanger.

Veilig winkelen met

Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door Zorgvuldig bezorgd door PostNL