Assieraden en gedenksieraden

U kunt een deel van de as ook bewaren in een speciaal sieraad. Zo draagt u uw dierbare als het ware met u mee. U vindt hier verschillende voorbeelden van assieraden, assieraden van glas of mooie assieraden in het zilver of goud. Wij leveren niet alleen ashangers maar ook asringen, asbedels en armbanden. Uitvaartwinkel.nl heeft ook een mooie collectie sieraden waarin een vingerafdruk van uw dierbare verwerkt kan worden. 

Over assieraden

De assieraden werking heeft één groot verschil met gewone sieraden, er is namelijk een holle ruimte gecreëerd in het assieraad. In deze ruimte kunt u een klein beetje as van uw overleden dierbare bewaren. U draagt op deze manier een mooi assieraad waar u als enige een heel speciale herinnering bij hebt. Bij uitvaartwinkel.nl vind u een ruime collectie assieraden in verschillende vormen, denk aan ashanger, asbedels maar ook asringen en as armbanden en gemaakt van verschillende materialen zoals goud, zilver, glas en kristalhars. Zo kunt u er ook voor kiezen om een assieraad te vullen met een klein stukje stof of een haarlokje. Als uw dierbare niet gecremeerd is kunt u zelfs een klein beetje zand van het graf in een assieraad verwerken.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben over assieraden, de materialen waar ze van gemaakt worden, hoeveel ruimte u voor as heeft in een assieraad of welke mogelijkheden er zijn om assieraden naar uw eigen smaak aan te laten passen of maken, neemt u dan contact op met de medewerkers van uitvaartwinkel.nl. De deskundige medewerkers van uitvaartwinkel.nl staan u graag te woord om u te helpen om bij u passende assieraden te vinden. Ook zijn zij graag bereid om al uw vragen over wat assieraden zijn, en de opties die u heeft bij de aankoop van assieraden te beantwoorden.